TBMM İdare Amiri Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Eyyübiye Belediye Başkanı ve adayı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üyeleri ve adayları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen seçim bürosunun açılışı, miting havasında gerçekleşti.

Seçimlerden önce olduğu gibi seçim sürecinde de seçimlerden sonra da her zaman Eyyübiyelilerle birlikte olacaklarını, ilçeyi halkla birlikte yönetmeye, dertlere çare olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Mehmet Kuş, seçim sürecinde her akşam burada vatandaşlarla buluşacaklarını söyledi.

Açılış törenine katılan tüm Eyyübiyelilere teşekkür eden Başkan Mehmet Kuş, “Gerek burada gerekse sahada görüştüğümüz tüm vatandaşlarımız, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve bizleri destekleyeceklerini gönülden ifade ediyorlar. Bugün buradaki muhteşem coşku da bunun bir göstergesi. Türkiye yüzyılında Eyyübiye’yi geleceğe birlikte hazırlayacağımız tüm Eyyübiyelilere şükranlarımı sunuyor, onların emrinde olduğumuzu bir kez daha beyan ediyorum” diye konuştu.