Selçuklu Kongre Merkezi’nde "Güçlü Konya İçin Bir Adım Daha" sloganıyla gerçekleştirilen programda, Konya’yı, her alanda çok daha güçlü kılmak için son 5 yılda önemli yatırımlar yaptıklarını dile getiren Başkan Altay, “Bir yola çıkarken, insan nereden nereye geldiğini bilmek ister. Hele ki bir şehrin hizmetkarıysanız, o şehir için neler yaptığınızı hem görmeniz hem de hizmet ettiğiniz halka anlatmanız gerekir.” dedi.

Başkan Altay, 5 yılda yol ve altyapı çalışmalarından Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) yatırımlarına; Konya tarihinin en büyük kentsel dönüşüm ve mimari projelerinden, sosyal ve kültürel hizmetlere kadar onlarca farklı alanda, yüzlerce projeyi hayata geçirdiklerini kaydetti. 

‘Büyük Yatırımlar, Güçlü Konya’ ilkesiyle, Konya’nın dört bir yanında yaptıkları çalışmalar sayesinde, Konya’yı daima ileriye taşıdıklarını kaydeden Başkan Altay şöyle devam etti:

“Şehrimizde yaşayan tüm hemşehrilerimizin hayatını iyileştirmenin çabası içerisinde olduk. ‘Daima Yenilik, Daima Hizmet’ diyerek, Konya’mızı ihya etmek için çalışıp alın teri döktük. ‘Birlikte başaracağız’ dedik ve birlikte başardık. Her bir Konyalının sesine kulak verdik ve güzel şehrimizi hep birlikte kalkındırdık.”

Sunumuna toplu ulaşımla ilgili bir müjde vererek başlayan Başkan Altay, 1 Mart’tan itibaren merkez dışındaki taşra ulaşımında tam yüzde 50 indirim uygulayacaklarını belirterek, “Toplu taşımaya büyük bir destek vermiş olacağız.” dedi.

Hibya Haber Ajansı