Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Alinur Aktaş, önemli bir seçimin daha arifesinde olduklarını, bu seçimin ardından 4 buçuk sene herhangi bir seçimin olmayacağını söyledi.

Bursa sınırları içerisinde çağrıldıkları her yerde olduklarını dile getiren Başkan Aktaş, “Biz yerel yöneticiyiz. Şehirle yatıyoruz. Şehirle kalkıyoruz. Rüyalarımda Bursa’yı görüyorum. Cenazesinde, düğününde, acısıyla tatlısıyla Bursalılarla beraber oluyoruz. Bizim bu şehre dair derdimiz ve heyecanımız var.” diye konuştu.

Başkan Aktaş, Bursa’nın 17 ilçesine ayrım yapmadan hizmet götürdüklerini anlatarak, Yenişehir ilçesine de Kültür Merkezi ve Gençlik Merkezi kazandırmayı planladıklarını söyledi.

Tarımın ve biberin şehri olan Yenişehir’in gelişen sanayisi, hızlı tren ve otoyollarla beraber Bursa’nın gelişime açık en güzel ilçelerinden biri olduğunu belirten Başkan Aktaş, “Sivil toplum kuruluşlarına, hemşehri derneklerine yaptıklarımızı ve yapmak istediklerimizi, Yenişehir özelinde yapmak istediklerimizi anlattık. 2 Mart’ta da lansmana çıkıp ilçeler özelinde neler yapacağımızı tek tek ifade edeceğiz. Bizler çok güzel işler başardık. Yine başaracağız. ” dedi.

Hibya Haber Ajansı