Gate TR ile 7 gün 24 saat Türk lirası (TRY) ile Bancor (BNT) alım satımına açıldı. Gate TR’de hızlı, güvenli ve kolay şekilde Türk lirası ile Bancor alıp satabilirsiniz. Bancor’un detaylı grafiklerini ve anlık verilerini Gate TR web sitesi üzerinden hemen inceleyebilirsiniz.

Bancor (BNT) Nedir?

Bancor Network, birbiriyle otomatik olarak ticaret yapabilen dijital cüzdanlardan oluşan bir sistemdir. Bu sistem, kullanıcılara düşük maliyet ve hızlı bir şekilde kripto para alıp satma imkanı sağlamayı amaçlamaktadır. Aynı zamanda, sadece tek bir tarafından yatırım yapılabilen likidite havuzları oluşturmayı ve bu havuzların güvende olmasını sağlar.

Bancor platformunun ana kripto para birimi olan BNT,  ağ içindeki işlemler için kullanılırken, likidite havuzlarına kripto fonu eklemeyi teşvik eden bir araç olarak da işlev görmektedir.

Protokolün misyonu, merkezi olmayan ticarete ve getiriye basit ve güvenli bir şekilde erişimi kolaylaştırmaktır. 2017 yılında piyasaya sürülen Bancor, ilk DeFi (Merkeziyetsiz Finans) protokollerinden birisidir.

Hibya Haber Ajansı