Etlik Yürüyüş Yolu’nda gerçekleşen programda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gerektiğinde Ankara halkının hakları için Cumhurbaşkanı ve Bakanlarla görüştüğünü ifade ederek, “Bir yerim mi eksiliyor? Sonuçta Ankara halkının yararına olan işler için görüşüyorum, onları talep ediyorum, onun yetkisinde olan şeyleri istiyorum. Peki sizler neden Ankara halkının seçtiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanını yok sayıyorsunuz” diye konuştu.

“Halka hesap veriyoruz. Kimse vatandaşın parasıyla sefa süremez” diyen Başkan Yavaş israf edilmiş tek bir yatırımları olmadığını belirterek, hayata geçirilen kırsal kalkınma ve sosyal destek projelerini anlattı. Yavaş, “Biz bir kentin annesi, babasıysak; kentimizde yaşayan, desteğe ihtiyacı olan aileleri gözetmek ve yanlarında olmak boynumuzun borcudur” dedi.

“Gerekirse yerin altından tünel geçireceğiz”

Başkan Yavaş  Keçiörenlilerin trafik sıkıntısı yaşadığı Fatih Köprüsü hakkında da hakkında da bilgi vererek, animasyonunu yayınladıkları proje için Ankara Üniversitesi’yle protokol imzalanması gerektiğini ve 2 yıldır beklendiğini ifade etti ve “Gerekirse yerin altından tünelle geçip illa ki rahatlatacağım” dedi.

Hibya Haber Ajansı