Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Bağlum Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını gerçekleştirdi. Vatandaşların alkış ve sloganlarıyla karşılanan Yavaş, “Seçildik, rozetimizi çıkardık. Nerede oy çoksa oraya hizmet ederim anlayışı vardı. Eğer size oy vermedi diye parasını aldığınız insana hizmet etmezseniz, kul hakkıdır. Bunun hesabını Allah sizden soracaktır. Bugüne kadar hiçbir Allah’ın kulunu ayırmadık, herkese eşit hizmet ettik” diye konuştu.

CHP’nin Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özaslan ile birlikte SKM açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan Yavaş, “Yolları, kavşakları yapacaksınız. Herkesin her türlü derine derman olacaksınız. Biz bir önceki seçimde korkunç iftiralarla karşılaştık. İşçileri atacaklar dedi. Belediye meclisinde meydan okudum. Bir tane işten çıkardığımız işçi olmadı diye. Kendileri Keçiören’de işçi çıkardılar” dedi.

Yavaş, sözlerine şöyle devam etti:

“AK Partili Belediye Meclis üyesi 5 yıl boyunca belediyenin herhangi bir yolsuzluğa karışmadığı için teşekkür etti. Biz ortak akılla hareket ettik. Yani sizlerden aldığım parayı çöp projelere yatırmadık. İkincisi sizlerden aldığımız parayı harcarken açık ihaleler yaptık ve kapalı kapılar ardındaki ihale dönemi bitti. Yaptığımız parayı web sitemizde kuruşu kuruşuna yayınladık. Böyle yaparak üzerimize çamur sıçramasını da engellemiş olduk. Mal varlığımı da açıkladım, herkes görsün diye. Ama bakın rakibim hala açıklamadı. Ama açıklayacak kendisi de 4 dönem kamuda görev yaptı. Açıklamazsa şaibe altına girer.”

Hibya Haber Ajansı