Schafer Home, Dünya Uyku Günü’ne özel Daily Çeyiz Seti, Bella ve Royal Battaniye’yi müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Schafer Home ev tekstili ürün kategorisinin içinde yer alan toplam 9 parçalık Daily çeyiz seti, geniş içeriği ve modern tasarımı ile evlilik hazırlığı yapan ve çeyiz hazırlayanların favorisi olmaya aday.

Kadifemsi dokuya sahip 200x220 cm ölçülerindeki yüzde 100 pamuk, gofre nevresim, 240x260 cm ölçülerindeki çarşaf ve 2 adet yastık kılıfının yanı sıra 230x240 cm ölçülerindeki yatak örtüsü, dekoratif kırlent ve yatak şalı ile yatak odalarına şık bir hava katıyor. Kullanıcılarına huzurlu bir uygu vadeden Schafer Home Daily Çeyiz Setinin gri ve mürdüm rengi Dünya Uyku Günü’ne özel yüzde 50 indirimle satışa sunuluyor.

Bella Battaniye’de yüzde 30 indirim ve bir alana bir bedava kampanyası

Schafer Home’un üstün kaliteli yatak odası ürünlerinden Bella Battaniye Dünya Uyku Günü’ne özel yüzde 30 indirim ve “Bir Alana Bir Bedava” kampanyasıyla avantajlı fiyatlarla satın alınabiliyor.

 200X220 cm ölçüsünde çift kişilik ve 150x200 cm ölçüsünde tek kişilik seçenekleri bulunan Schafer Home Bella Battaniye krem, kiremit, gri ve hardal renkleri ile yatak odalarına sıcaklık katıyor.

Schafer Home Royal Battaniye ise yumuşak dokusu ve pastel renkleriyle yatak odasında sadeliği tercih eden tüketicilere hitap ediyor. 200x220 cm ve 150x200 cm ölçülerinde seçenekleri bulunan Royal Battaniye, estetik görünümü ile yatak örtüsü olarak da kullanılabiliyor.

Royal Battaniye üşümeden, deliksiz bir uyku isteyen tüketicilerin tercihi oluyor. Bella Battaniye yüzde 30 indirimli avantajlı fiyatıyla satışa sunuluyor.

Schafer Home, ev tekstiline getirdiği özgün tasarım anlayışı ve kalite ile bulundukları alanın görünümünü farklı bir seviyeye taşımak isteyen müşterilerini kendilerine en uygun Schafer Home ürününü seçmek için mağaza ve online satış noktalarına davet ediyor.

 

Hibya Haber Ajansı