Ticaret Bakanı Ömer Bolat, açılışta “Bizde durmak yok hizmete devam” diyerek, “Bu güzel eğitim merkezinin çocuklarımıza, gençlerimize, ilim, irfan, eğitim noktasında katkıda bulunmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Karapınarlılarla çok güzel buluşmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Bakan Bolat, merkezi hükümet, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka gibi 31 Mart'tan sonra da Cumhur İttifakı Karapınar Belediye Başkan Adayı İbrahim Önal’ın da Konya’ya ve Karapınar’a çok güzel hizmetleri olacağını söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise katılımlarından dolayı Bakan Bolat’a teşekkür ederek, “Yollar, halı sahalar, itfaiye binamız, yarı olimpik yüzme havuzumuz, Mekke Sanayi Sitemizin altyapı ve asfalt işlemleri, Toprak Mahsulleri Ofisinden çevirdiğimiz kitap kafemiz, sokak sağlıklaştırmamız, katlı otoparkımız, bilgehanemiz, arıtma tesisimiz ve Meke Gölü'nü kurtarmak için yapmış olduğumuz onlarca çalışma var. Biz 5 yılda Karapınar'a 1,5 milyar liralık hizmette bulunduk. Hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

Hibya Haber Ajansı