Başkan Büyükerşen, Eskişehir'in doğup, büyüdüğü şehir olduğunu belirterek, "Ömrüm hep burada geçti. Çocukluğumdan beri Eskişehir için hayaller kurardım. Anadolu Üniversitesi kuruluşunda, Akademi Başkanlığı, kurucu Rektör olarak başlayan süreçle hayallerimizle ortaya çıkan bu bakışı Eskişehir’e yaydık.” dedi.

Eskişehir'de tabandaki ittifakı 25 yıldır kurduklarını ve devam edeceğini düşündüğünü ifade eden Başkan Büyükerşen, "Son seçimde yüzde 53’e yakın oy aldım. Eskişehirliler kime oy vereceğini bilirler. Eskişehirlilere hakkım varsa helal olsun diyorum. Onlar da helal etsinler. Ayşe Ünlüce ile bu güzellikleri ve başarıları devam ettireceklerine inanıyorum.” diye konuştu.

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, emeklilerin çok zor koşullarda yaşamaya çalıştığını dile getirerek, “Sosyal kart çalışmamız ile yardımlarımızdan düşük maaş alan emeklilerimiz faydalanabilecek. Yine kıdemli yaşam merkezini hayata geçirerek, yaşları nedeniyle bakıma muhtaç olanların bakım hizmetlerini burada sağlayacağız. Emeklilerimizden en çok gelen taleplerden biri de şehir merkezindeki bir lokal kafeterya ve yemek lokantası ihtiyacıydı. Bunu da Emek Kafe ve Halk Lokantası ile gidereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı