AB Komisyonu Başkanı Leyen, AB-Mısır stratejik ortaklığında yeni bir dönüm noktasını işaretlemek üzere Kahire’de olmaktan mutluluk duyduğuna dikkati çekerek, “Mısır'ın siyasi ve ekonomik ağırlığı ve oldukça sorunlu bir mahalledeki stratejik konumu nedeniyle ilişkilerimizin önemi zamanla artacaktır.” dedi.
Hibya Haber AjansıAB Komisyonu Başkanı Leyen, Kahire’de
KAHİRE-17.03.2024-HİBYA- Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, AB-Mısır stratejik ortaklığında yeni bir dönüm noktasını işaretlemek üzere Kahire’de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.
