WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Borrell: Sözde ‘seçimlerin’ hukuka aykırı olarak yapılmasını kınıyoruz

BRÜKSEL-18.03.2024-HİBYA- Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, işgal altındaki Ukrayna topraklarında sözde seçimlerin hukuka aykırı olarak yapılmasını kınadıklarını söyledi.

Borrell: Sözde ‘seçimlerin’ hukuka aykırı olarak yapılmasını kınıyoruz
Paylaş:

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Borrell, Rusya’da başkanlık seçimlerinin seçmenlerin gerçek bir seçimden mahrum bırakıldığı ve sistematik iç baskının olduğu son derece kısıtlı bir ortamda gerçekleştiğini ifade etti.

Borrell, işgal altındaki Ukrayna topraklarında sözde seçimlerin hukuka aykırı olarak yapılmasını kınadıklarını belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.