CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li Büyükşehir belediye başkanları ve beraberindeki heyetle Birlikte akşam üzeri Şanlıurfa’ya geldiler!

 

Depremden etkilenen bölgeler tek tek ziyaret eden Kılıçdaroğlu Diyarbakır ziyareti ardından Şanlıurfa’ya geldi.

 

İstanbul Büyükşehir belediye başkan Ekrem İmamoğlu,Ankara Büyükşehir belediye başkanı Mansur Yavaş ,İzmir Büyükşehir belediye başkanı Tunç Soyer ,Antalya Büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek,Mersin Büyükşehir belediye başkanı Vahap Seçer’den oluşan heyet,CHP Şanlıurfa il başkanı Ferhat Karadağ ve il örgütüyle beraber Depremzedelerin Bulunduğu toplama alanlarını ziyaret edip,enkaz alanlarında incelemelerde bulundular.

 

Enkaz alanında basın Açıklaması yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı;

“ Ülkemiz için çok üzücü bir Felaket yaşadık, Yaklaşık on ilimizin etkilendiği depremde maddi ve manevi bilançoyla karşı karşıyayız,Acımız büyük.” Dedi.

 

Birlik ve beraberlik içinde,el ele bu felaketi kısa sürede atlatacağız ! diyen Kılıçdaroğlu Sözlerine şöyle devam etti;

 

“ Daha fazla insanımızı kaybetmek istemiyoruz,bu felaketlerden gereken dersi alıp insanlarımızın Temel Yaşamını esas alıp, Can ve mal güvenliğini sağlamak adına sosyal devlet Anlayışıyla hareket etmeliyiz. Ben tekrardan depremde yaşamını yitirenleren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum, Milletimizin başı sağ olsun.

 

Haber: İbrahim Uyğur