Takeda Türkiye’nin lenfoma hastalığında erken teşhisin önemini vurgulamak amacıyla hayata geçirdiği Lenfomart Galeri Projesi iki kategoride aldığı ödül ile taçlandırıldı. Proje, uluslararası pazarlama ve iletişim ödül platformu olan Muse Creative Awards’dan Altın ve Gümüş ödüllere layık görüldü.

Küresel düzeyde geliştirilen tedavi yöntemlerini Türkiye’deki hastalarla buluşturan Takeda Türkiye, hastaların yaşam kalitelerini arttırmayı hedeflerken, hayata geçirdiği projelerle erken tanı konusunda toplumda bilgi düzeyini artırmayı amaçlıyor. Takeda Türkiye’nin lenfoma hastalığında erken teşhisin kritik rolünü vurgulamak amacıyla tasarladığı dijital bir sanat galerisi projesi olan “Lenfomart Galeri” uluslararası düzeydeki en prestijli ödül platformlarından biri olan Muse Creative Awards’tan iki ödül aldı.  

Proje, reklamcılıktan dijital medyaya, pazarlama stratejilerinden iletişim çalışmalarına kadar en başarılı projeleri ödüllendiren Muse Creative Ödülleri'nde; Web Sitesi kategorisinde Altın Ödül alarak En İyi Sağlık Sitesi Ödülüne ve Markalı İçerik kategorisinde Gümüş Ödüle layık görüldü.

Sağlık alanında, dijital ve sanatın güçlü bir birleşimi olarak dikkat çeken Lenfomart Galeri Projesi ünlü fotoğraf sanatçılarının objektifinden kurgusal lenfoma hastalarının yaşam mücadelesini aktarıyor. Galeride yer alan her bir sergide kurgusal bir hasta yolculuğu farklı bir fotoğrafçının yorumu ile hikayeleştiriliyor. İlk olarak Tamer Yılmaz’ın fotoğrafladığı kurgusal karakterin yer aldığı ve önümüzdeki dönemde Dilan Bozyel, Kerem Çobanlı ve Barış Kaya’nın hikayelerinin de yayınlanacağı sanal galeri www.lenfomart.com web sitesi üzerinden ziyaret edilebiliyor.

Reklam ve iletişim dünyasının profesyonelleri tarafından değerlendirilen bir platformdan alınan bu ödüllerin konuya dikkat çekme noktasında çok kıymetli olduğunu paylaşan Takeda Türkiye Genel Müdürü Ömür Mangaloğlu; “Lenfomart Galeri Projesi ile sanatın ve teknolojinin gücünü birleştirdik. Lenfoma hastalarının mücadelesini, hastalığın aşamalarını 360 derece gezilebilen sanal bir ortama taşıdık. İlk günden itibaren yoğun ilgi gören bu çalışmamızın uluslararası bir platformdan da iki ödül alması bize doğru bir noktaya odaklandığımızı bir kez daha gösterdi. İnsanlar için daha sağlıklı, dünya için daha parlak bir gelecek sunma vizyonumuzla sürdürdüğümüz yolculuğumuzda toplumda değer yaratan projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Takeda Global hakkında:

Takeda olarak, insanlar için daha sağlıklı, dünya için daha parlak bir gelecek sunmaya odaklanıyoruz. Gastroentereloji ve inflamasyon, nadir hastalıklar, plazma türevli tedaviler, onkoloji, nörobilim ve aşılar dahil olmak üzere temel terapötik iş alanlarımızda yaşamı değiştiren tedavileri keşfetmeyi ve sunmayı hedefliyoruz. İş ortaklarımızla birlikte, dinamik ve geniş kapsamlı araştırma programımız aracılığıyla hasta deneyimini iyileştirmeyi ve tedavi seçeneklerine yeni bir kapı açmayı amaçlıyoruz. Merkezi Japonya'da bulunan, “Bütünlük, Adalet, Dürüstlük ve Azim” değerlerimiz ışığında ilerleyen, Ar-Ge odaklı lider bir biyofarma şirketi olarak hastalara, çalışanlarımıza ve gezegene olan bağlılığımız bize rehberlik ediyor. Yaklaşık 80 ülkedeki ekibimiz, amacımız doğrultusunda çalışıyor ve iki yüzyıldan fazla bir süredir bizi biz yapan değerlerle ilerliyor. 

Daha fazla bilgi almak için www.takeda.com 

Önemli Bildiri

Bu bildirinin amaçları doğrultusunda, "basın açıklaması"; bu belge, herhangi bir sözlü sunum, soru-cevap oturumu ve bu yayınla ilgili olarak Takeda Pharmaceutical Company Limited ve grup şirketleri ("Takeda") tarafından tartışılan veya dağıtılan herhangi bir yazılı veya sözlü materyal anlamına gelir. Bu basın bülteni (herhangi bir sözlü brifing ve bununla bağlantılı bir soru-cevap dahil), herhangi bir menkul kıymet satın almak, başka bir şekilde elde etmek, iştirak taahhüdünde bulunmak, takas etmek, satmak veya başka bir şekilde elden çıkarmak ile ilgili olarak herhangi bir teklifin, davetin veya talebin ya da bir yargı alanında herhangi bir oy veya onay talebi amacını taşımamakta, teşkil ve temsil etmemekte veya bunların bir parçasını oluşturmamaktadır. Bu basın bülteni aracılığıyla kamuya hiçbir hisse veya başka menkul kıymet teklif edilmemektedir. Değiştirildiği şekliyle 1933 tarihli ABD Menkul Kıymetler Yasası uyarınca yapılan tescil veya bundan bir muafiyet dışında, Birleşik Devletler'de hiçbir menkul kıymet arzı yapılmayacaktır. Bu basın bülteni (alıcıya sağlanabilecek diğer bilgilerle birlikte), alıcı tarafından yalnızca bilgi amaçlı kullanılmak koşuluyla (herhangi bir yatırım, satın alma, elden çıkarma veya başka bir işlemin değerlendirilmesine yönelik olmamak kaydıyla) verilmektedir. Bu kısıtlamalara uyulmaması, yürürlükteki menkul kıymetler yasalarının ihlalini teşkil edebilir.

Takeda'nın doğrudan ve dolaylı olarak yatırımlarına sahip olduğu şirketler ayrı kuruluşlardır. Bu basın bülteninde, Takeda'ya ve genel olarak yan kuruluşlarına yapılan atıflarda bazen kolaylık olması açısından “Takeda” ifadesi kullanılmıştır. Aynı şekilde “biz”, “bize” ve “bizim” kelimeleri de genel olarak bağlı ortaklıkları veya onlar için çalışanları ifade etmek için kullanılmaktadır. Bu ifadeler ayrıca, belirli şirket veya şirketlerin belirtilmesinin yararlı bir amaca hizmet etmediği durumlarda da kullanılmaktadır. 

İleriye Dönük Beyanlar

Bu basın bülteni ve bu basın bülteniyle bağlantılı olarak dağıtılan herhangi bir materyal, Takeda'ya ilişkin tahminler, öngörüler, hedefler ve planlar dahil olmak üzere Takeda'nın gelecekteki işi, gelecekteki konumu ve operasyonlarının sonuçları ile ilgili ileriye dönük beyanları, düşünceleri veya görüşleri içerebilir. Sınırlama olmaksızın, ileriye dönük ifadeler genellikle “hedefler”, “planlar”, “inanır”, “umut eder”, “devam eder”, “bekler”, “amaçlar”, “sağlar”, “olacak”, “olabilir”, “olmalıdır”, “olur”, “olabilir”, “öngörür”, “tahmin eder”, “tasarlar” veya benzeri ifadeleri veya bunların olumsuzunu içerir. Bu ileriye dönük beyanlar, gerçek sonuçların ileriye dönük beyanlarda ifade edilen veya ima edilenlerden önemli ölçüde farklı olmasına neden olabilecek aşağıdakiler de dahil olmak üzere birçok önemli faktör hakkındaki varsayımlara dayanmaktadır: Japonya ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki genel ekonomik koşullar da dahil olmak üzere Takeda'nın küresel işini etkileyen ekonomik koşullar; rekabetçi baskılar ve gelişmeler; küresel sağlık reformları da dahil olmak üzere geçerli yasa ve yönetmeliklerdeki değişiklikler; klinik başarının belirsizliği ve ruhsatlandırma makamlarının kararları ve bunların zamanlaması dahil olmak üzere yeni ürün geliştirmenin doğasında var olan zorluklar; yeni ve mevcut ürünler için ticari başarının belirsizliği; imalat zorlukları veya gecikmeleri; faiz ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar; pazarlanan ürünlerin veya ürün adaylarının güvenliliğine veya etkililiğine ilişkin talepler veya endişeler; yeni koronavirüs pandemisi gibi sağlık krizlerinin Takeda ve Takeda'nın faaliyet gösterdiği ülkelerdeki yabancı devletler dahil müşterileri ve tedarikçileri veya işinin diğer yönleri üzerindeki etkisi; satın alınan şirketlerle birleşme sonrası entegrasyon çalışmalarının zamanlaması ve etkisi; Takeda'nın operasyonları için temel teşkil etmeyen varlıkları elden çıkarma yetisi ve söz konusu elden çıkarmanın zamanlaması ve Takeda'nın Form 20-F ile ilgili en güncel Yıllık Raporunda ve Takeda'nın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na sunduğu diğer raporlarda tanımlanan ve Takeda'nın web sitesinde (https://www.takeda.com/investors/sec-filings/ veya www.sec.gov) bulunan diğer faktörler. Takeda, yasalar veya borsa kurallarının gerektirdiği durumlar dışında, bu basın bülteninde yer alan veya bunun dışında yapabileceği diğer ileriye dönük beyanları güncelleyeceğini taahhüt etmez. Geçmiş performans, gelecekte alınacak sonuçların bir göstergesi değildir ve Takeda'nın bu basın bülteninde yer verdiği sonuçlar veya beyanlar, Takeda'nın gelecekteki sonuçlarının göstergesi ve tahmini, öngörüsü, garantisi veya tasarısı olamaz.

Tıbbi bilgiler

Bu basın bülteni, tüm ülkelerde bulunmayabilecek veya farklı ticari markalar altında, farklı endikasyonlar için, farklı dozajlarda veya farklı etkilerde mevcut olabilecek ürünler hakkında bilgiler içermektedir. Burada yer alan hiçbir husus, geliştirilmekte olanlar da dahil olmak üzere herhangi bir reçeteli ilaca yönelik talep, tanıtım veya reklam olarak değerlendirilmemelidir.

Hibya Haber Ajansı