Bakan Uraloğlu, yoğun bir seçim takvimini geride kaldığını belirterek "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ni demokrasiye yakışır bir olgunlukla neticelendirdik. Milletimizin iradesi sandıkta tecelli etti. Sonuçların ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Siyasi parti fark etmeksizin iradesini serbestçe sandığa yansıtan her bir vatandaşa ve seçim süresince tüm aşamalarda vazifede olan görevlilere teşekkür eden Uraloğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Yüzyılı için çalışma vakti... 2002 yılında başlayan eser ve hizmet siyasetimizde büyük, tarihi adımlar attık. Sıra önümüzdeki 30 yılı planlamak ve ülkemizi 2053’e hazırlamakta… İşte bu sebeple geleceği bugünden tasarlıyor; 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etmek için hava yolu, kara yolu, demir yolu ve denizcilik olmak üzere dört bir koldan çalışıyoruz. Milletimizin desteği ile Rabbim ömür ve imkan verdikçe de memlekete hizmet yolunda beraberce çalışmaya devam edeceğiz..!"

Hibya Haber Ajansı