Devir teslim, Nilüfer Belediye Başkanlığı makamında yapıldı. Önceki dönem Başkanı Turgay Erdem, başkanlık mührünü Şadi Özdemir’e vererek, yeni görevinde başarılar diledi. Şadi Özdemir de Turgay Erdem’e teşekkür ederek, Nilüfer'i teslim aldığı yerden daha yukarıları taşıma sözü verdi.

Erdem ve Özdemir birbirlerine gününü anısına hediye takdiminde bulundu. Makamdaki devir teslimin ardından Halk Evi önündeki Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’na tören düzenlendi.

Nilüfer’in 5 Belediye Başkanı olan Şadi Özdemir yaptığı konuşmada Nilüfer’i daha güzel bir geleceğe taşıma sözü verdi. Başkan Şadi Özdemir, “Elbet ben de bir gün bu şekilde veda konuşması yapacağım. Bu koltuğa bu bilinçle oturarak hareket edeceğim. Amacımız, şimdiye kadar yapılan güzel işlerin üzerine yenilerini eklemek. Nilüferimiz’i hep birlikte geleceğe taşımak. Ben böyle bir görevi devraldığım için onur duyuyorum. Nasıl Nilüfer’i örnek bir kent yaptıysak, Bursa’yı da örnek bir dünya kenti haline getireceğiz, size söz veriyorum.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı