İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay Ramazan Bayramı'nın ilk günü Urla ve Çeşme'yi ziyaret ederek esnaf ve yurttaşlarla bir araya geldi. Programına ilk olarak Urla'dan başlayan Başkan Tugay, Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan'la birlikte esnafı ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Başkan Tugay ile Balkan ilçe sakinlerinin sorunlarını dinleyerek yapılacak çalışmalara ilişkin bilgilendirmede bulundu. Esnaf ve yurttaşlar her iki başkanı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Tugay'ın Urla'daki bir sonraki durağı İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın Urla İtfaiye Grubu oldu. Başkan Tugay, burada da personelle bayramlaştı. 

Başkan Tugay, Urla'nın ardından Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ile birlikte doğal güzellikleriyle dikkat çeken, tarihi bölgeleri ve turizmi sayesinde ön plana çıkan Ildırı Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti.

Reisdere Mahallesi'nde de halkla buluşan Başkan Tugay, sorunları yurttaşlardan dinleyip, yerinde görmek için mümkün olduğunca ilçeleri ziyaret ettiğini vurguladı.

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ise Başkan Tugay ile yaptıkları ziyaretleri anlatarak, “Büyükşehir Belediye Başkanımız çok alçak gönüllü ve halkın arasında olan bir insan. Bayram günü geldi ve kimseye haber vermemizi istemedi. Şatafattan uzak. Cemil Başkanımız bizim için büyük şans. Yolda gördüğü her olumsuzluğu fark ederek bunların giderilmesi için yapılması gerekenleri anlattı. Kendisinin tecrübelerinden faydalanacağım” dedi.

Hibya Haber Ajansı