Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 7/24 kesintisiz hizmet veren Büyükşehir Belediyesi çalışanlarını ziyaret etti. Zabıta, İtfaiye ve Mezarlık Hizmetleri çalışanlarına bayram ziyaretinde bulunan Başkan Bozbey, görev başındaki personele bayram şekeri ikram etti.

Görevi başındaki çalışanlardan yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir Belediyesi personelinin özveriyle çalıştığını söyledi. Çalışanlara vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Mustafa Bozbey, “Bayramda mesai yapan personelimizin bayramlarını kutladık. Arkadaşlarımıza bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için ayrıca teşekkür ederim. Bayram günü Bursa için hizmet ediyorlar. İtfaiye, zabıta, güvenlik ve mezarlıklarda çalışan ekiplerimiz, farklı birimlerdeki ekiplerimiz gece-gündüz, bayram demeden çalışıyorlar. Bütün çalışma arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerimizi geleneksel hale getireceğiz” diye konuştu.

Ziyaret sırasında Başkan Mustafa Bozbey telsizle anons geçerek sahada çalışmalarını sürdüren personelin de Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Hibya Haber Ajansı