Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yahyalı ve Develi ilçelerini ziyaret ederek, ilçe belediye başkanları ile buluştu.

İlçe başkanları ile hem yatırımları değerlendiren hem de yerel seçimlerde yeniden seçilen ilçe belediye başkanlarına ‘hayırlı olsun’ temennilerinde bulunan Başkan Büyükkılıç, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ü ziyaret ederek, ilçede devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ise Başkan Büyükkılıç’a ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında bilgiler verdi.

Başkan Büyükkılıç, ayrıca Yahyalı’da bulunan Elma Pazarı’nı AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte ziyaret ederek, çalışan personele kolaylıklar diledi.

Yahyalı ziyaretinin ardından Develi ilçesine geçen Büyükkılıç ve Başkan Üzüm ile beraberindeki heyet, Develi Belediye Başkanı olarak seçilen Adem Şengül’ü ziyaret ederek, tebriklerini iletti.

Büyükkılıç, “Güzel Develi’miz ve kıymetli hemşehrilerimiz için büyük bir aşkla hizmet yolculuğuna başlayan değerli başkanımıza kolaylıklar dilerim” dedi.

Başkan Büyükkılıç’a ziyaretler esnasında AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Hibya Haber Ajansı