WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Moldova Başbakanı Recean, ABD'nin Moldova Büyükelçisi Logsdon ile görüştü

Kişinev, 28 Mayıs (Hibya) - Moldova Başbakanı Dorin Recean, görev süresi biten ABD'nin Moldova Büyükelçisi Kent Logsdon ile bir araya geldi.

Moldova Başbakanı Recean, ABD'nin Moldova Büyükelçisi Logsdon ile görüştü
Paylaş:

Moldova Başbakanı Recean, ABD'nin Moldova Büyükelçisi Kent Logsdon'a mevcut bölgesel bağlam da dahil olmak üzere ABD'nin Moldova Cumhuriyeti'ne verdiği destekten dolayı şükranlarını dile getirdi ve büyükelçinin, görev süresi boyunca yeni bir seviyeye ulaşan Moldova-Amerikan ilişkilerinin güçlendirilmesine yaptığı kişisel katkıyı takdir etti.

Başbakan Recean, "Son üç yılda ortaklığımız daha da güçlendi, her vatandaşa fayda sağlayan projeler hayata geçirdik, salgının ve Ukrayna'daki savaşın yol açtığı krizleri daha kolay aşmayı başardık" dedi.

Moldova Başbakanı Recean ve ABD'nin Moldova Büyükelçisi Kent Logsdon, devletler arasındaki ilişkilerin dostane ve verimli kalacağından emin olduklarını ifade etti. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Vera Konsept'in katıldığı ihale

Akışın sonuna geldiniz.