WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

DEVA Partili Ekmen: Gıda enflasyonunu aşağı çekmek istiyorsanız çiftçiyi destekleyin

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, gıda enflasyonunun düşmesi için çiftçinin desteklenmesi gerektiğini belirtti.

DEVA Partili Ekmen: Gıda enflasyonunu aşağı çekmek istiyorsanız çiftçiyi destekleyin
Paylaş:

Milletvekili Ekmen, görüşülen kanun teklifi maddelerinin tarım ürünlerinin pazar fiyatlarında bir istikrar getirme amacını güttüğünü belirterek, ''Genel Başkanımız Ali Babacan'ın defalarca kez ifade ettiği ve DEVA Partisinin de bir tarım eylem planıyla kamuoyuna açıkladığı üzere; çiftçinin girdi fiyatlarında düzenleme getirmeyen hiçbir yaklaşım nihai tüketiciye ulaşan ürünlerde fiyat istikrarı getiremez.'' dedi.

 Ekmen, iktidara seslenerek “Eğer gıda enflasyonunu aşağı çekmek istiyorsanız çiftçinin girdi maliyetlerinin düşürün.” uyarısını yaptı.

Bu yıl Mersin'de portakal ve limonun bahçede kaldığını kaydeden Ekmen, şöyle devam etti:

''İşçiye verilmesi gereken portakal ve limonun toplanma bedeli pazar fiyatının çok daha üstündeydi. Dolayısıyla, iktidar bir düzenleme yapmak istiyorsa özellikle beden işçiliği gerektiren; portakal, limon ve benzeri narenciye gibi ürünlerde, çiftçiye beden işçiliği maliyetleri konusunda destek sağlamak zorundadır.''

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.