WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
GÜNCEL

Şanlıurfa'da silahlı kavga çok sayıda yaralı var

Karaköprü'de bir parkta yaşanan silahlı kavgada 1'i kadın 3 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da silahlı kavga çok sayıda yaralı var
Paylaş:

Kavga, bu akşam saat 20.30 sıralarında Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesi Narlıkuyu Mahallesi 11 Nisan Parkı içinde yaşandı.

İddiaya göre, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Çevrede korkuya neden olan kavga sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri 3 yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı. 

Bacağından kurşunla yaralanan Mustafa Y. (23) ile Nimet Y. (43) ve Halil F.'nin (33) sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```