WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Çin: Ticari korumacılık herhangi bir tarafın çıkarına uymuyor

Çin Dışişleri Bakanlığı, ticari korumacılığın herhangi bir tarafın çıkarına uymadığını açıkladı.

Çin: Ticari korumacılık herhangi bir tarafın çıkarına uymuyor
Paylaş:

Çin Dışişleri Bakanlığı, ticari korumacılığın herhangi bir tarafın çıkarına uymadığını açıkladı.

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning bugün başkent Beijing’de düzenlenen basın toplantısında Çin-AB ticaretine ilişkin bir soruyu yanıtladı.

Mao Ning, AB’nin anti-sübvansyon soruşturması ve ek tarife uygulaması ile ilgili olarak, Çin tarafının çeşitli vesilelerle kendi tutumunu aydınlattığını hatırlatarak, ticari korumacılığın herhangi bir tarafın çıkarına uymadığını belirtti.

Sözcü Mao, AB tarafının serbest ticaret ve dışa açık olma taahhütlerine sadık kalması çağrısında bulundu.

Mao, AB tarafının Çin-AB ticari işbirliğine zarar veren herhangi bir tedbir alması halinde, Çin tarafının kendi yasal haklarını korumak için gerekli tüm tedbirleri alacağını ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Çin’den Küba’ya gıda yardımı

Akışın sonuna geldiniz.