WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

DYO Boya'nın faaliyet raporu

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin 2024 yılı ilk çeyrek faaliyet raporu açıklandı.

DYO Boya'nın faaliyet raporu
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''2024 yılının ilk üç aylık sonuçlarına göre, şirketimizin net satış gelirleri 2024 yılının aynı dönemine göre yüzde 12 artarak 2.401.961.644 TL, brüt dönem karı ise 248.350.623 TL olarak gerçekleşmiştir. Şirketimiz bu dönemde koymuş olduğu hedefler doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmüştür.'' denildi.
 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```