WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Cameron: Sudan halkı adaleti ve cezasızlığın sona ermesini hak ediyor

Londra, 19 Haziran (Hibya) – İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, Sudan halkının adaleti ve cezasızlığın sona ermesini hak ettiğini söyledi.

Cameron: Sudan halkı adaleti ve cezasızlığın sona ermesini hak ediyor
Paylaş:

İngiltere Dışişleri Bakanı Cameron, Amerika Birleşik Devletleri, Norveç ve Almanya’nın yanı sıra İngiltere’nin, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi’nin yaşamsal çalışmaları hakkında güncel tutan Gerçekleri Bulma Misyonu aracılığıyla Sudan'daki vahşet faillerini sorumlu tutma çabalarına öncülük ettiğini belirtti.

Sudan halkının adaleti ve cezasızlığın sona ermesini hak ettiğini vurgulayan Cameron, tarafların çatışmalara son vermesi gerektiğini dile getirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.