WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Zakharova: Güney Kafkasya'nın kaderi sadece bölgedeki ülkeler tarafından belirlenmeli

Moskova, 24 Temmuz (Hibya) - Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, Güney Kafkasya'nın kaderinin sadece bölgedeki ülkeler tarafından belirlenmesi gerektiğini savundu.

Zakharova: Güney Kafkasya'nın kaderi sadece bölgedeki ülkeler tarafından belirlenmeli
Paylaş:

Zakharova, Moskova'nın Ermenistan-Azerbaycan barış antlaşması görüşmelerine birçok kez ev sahipliği yaptığını hatırlattı.

 Maria Zakharova, "Güney Kafkasya'nın kaderi ve geleceği sadece bölgedeki ülkeler ve komşu partner ülkeler tarafından belirlenmelidir." açıklamasını yaptı.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.