WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Leyen: Hukukun üstünlüğünü işimizin merkezine koymaya devam edeceğiz

Brüksel, 24 Temmuz (Hibya) - Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, hukukun üstünlüğünü ve demokrasinin savunulmasını işlerinin merkezine koymaya devam edeceklerini bildirdi.

Leyen: Hukukun üstünlüğünü işimizin merkezine koymaya devam edeceğiz
Paylaş:

AB Komisyonu Başkanı Leyen, hukukun üstünlüğü raporlarının, geçen yılki tavsiyelerin üçte ikisinin ele alındığını gösterdiğini açıkladı.

Yetki belgesinin bir yeniliği olan bu raporların, Avrupa’da hukukun üstünlüğünün güçlendirilmesine yardımcı olduğunu belirten Leyen, “Hukukun üstünlüğünü ve demokrasinin savunulmasını işimizin merkezine koymaya devam edeceğiz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.