WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Gazze Şeridi'nde UNRWA ekipleri olumlu düşünmeyi teşvik eden eğlenceli aktiviteler yapıyor

New York, 26 Temmuz (Hibya) - Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), Gazze Şeridi'nde UNRWA ekiplerinin olumlu düşünmeyi teşvik eden eğlenceli aktiviteler yaptığını bildirdi.

Gazze Şeridi'nde UNRWA ekipleri olumlu düşünmeyi teşvik eden eğlenceli aktiviteler yapıyor
Paylaş:
Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'ndan yapılan açıklamaya göre, Gazze Şeridi'nde, UNRWA ekipleri savaşın korkusu arasında olumlu düşünmeyi teşvik eden eğlenceli aktiviteler sunuyor.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.