WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Avusturya Dışişleri Bakanı Schallenberg’den İran Dışişleri Bakanı Vekili Bagheri’ye çağrı

Viyana, 6 Ağustos (Hibya) – Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg, İran Dışişleri Bakanı Vekili Ali Bagheri’ye azami itidal göstermesi yönünde çağrı yaptı.

Avusturya Dışişleri Bakanı Schallenberg’den İran Dışişleri Bakanı Vekili Bagheri’ye çağrı
Paylaş:

Avusturya Dışişleri Bakanı Schallenberg, Orta Doğu bir felaketin eşiğindeyken İran'dan Ali Bagheri'ye azami itidal göstermesi yönünde çağrı yaptığını belirterek, şunları ifade etti:

“Gazze'deki insanların ateşkese ihtiyacı var, tüm rehineler serbest bırakılmalı. Her taraftaki sivillerin hayatları korunmalı. Daha fazla kan dökülmesinden kimse kazançlı çıkamaz.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.