İSTANBUL (AA) - Anadolu Isuzu, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliği ile deprem bölgesindeki çocuklara destek olmak amacıyla yarış düzenleyecek.

Anadolu Isuzu'dan yapılan açıklamaya göre, marka, şubat ayında meydana gelen ve ülkeyi derinden etkileyen deprem afetinin yaralarını sarmak üzere çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Isuzu bu kapsamdaki çabalarına ek olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde TOG iş birliği ile bir off-road yarışı düzenleyecek.

Turkcell Platinum Park'ta, Isuzu D-Max pick-up araçlarla düzenlenecek olan yarışta off-road yarış pilotları araziye çıkacak.

Etkinlikten elde edilecek olan gelirin tamamı deprem bölgesindeki çocuklara destek faaliyetlerinde kullanılmak üzere Toplum Gönüllüleri Vakfı'na bağış olarak aktarılacak.

Etkinlikte Toplum Gönüllüleri Vakfı da kuracağı özel stantta ziyaretçilere destek çalışmaları ile kampanya hakkında bilgiler verecek.

20 yarış pilotunun Isuzu D-Max araçlarla katılacağı etkinliği, Anadolu Isuzu'nun uzun dönem sponsoru olduğu Turkcell Platinum Park'ta 15 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'te başlayacak. Etkinlik, yarış etaplarının ardından düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.