WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

İnfo Yatırım: VİOP 30 Endeks kontratında yatay açılış bekliyoruz

İstanbul, 8 Ekim (Hibya) – İnfo Yatırım, VİOP 30 Endeks kontratında yatay açılış beklendiğini açıkladı.

İnfo Yatırım: VİOP 30 Endeks kontratında yatay açılış bekliyoruz
Paylaş:

İnfo Yatırım’ın raporunda VİOP 30 Endeks kontratında yatay açılış beklendiği ifade edildi. Raporda şöyle denildi:

“VİOP 30 Endeks yakın vade kontratı, önceki işlem günü 10.166 - 10.459 fiyat aralığında işlem görerek günü 10.215 uzlaşma fiyatından tamamladı. Kontrattaki açık pozisyon 26.426 artışla 517.785 adet kontrat olarak gerçekleşti.

“VİOP 30 Endeks kontratında 60 dakikalık HO’nın geçtiği 10.424 seviyesinin altında hareket etmemiz kısa vadede düşüş eğilimini arttırırken, 9.750 seviyesini kısa vadeli destek haline getirebilir.

“Yukarı yönde kısa vadeli yükselişin devam edebilmesi için 10.550 direnç seviyesinin kırılması gerekmektedir. Kısa vadede yukarı yönde 10.550 ve 10.750 seviyesi önemli bir direnç olarak karşımıza çıkarken, aşağı yönde ise 10.050 ve 9750 seviyesi önemli bir destek noktası olarak takip edilecektir.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.