İSTANBUL (AA) - DeFacto, depremden etkilenip Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı himayesine alınan çocuklara kıyafetlerini, Ramazan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramları vesilesiyle teslim etti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, DeFacto, depremden etkilenen çocukların giyim ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor.

Deprem bölgesindeki vatandaşların yaralarını sarmak, depremden etkilenenlerin ihtiyaçlarını hafifletmek için tüm imkanlarını seferber etmeyi sürdüren DeFacto, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile bir protokol imzalamış ve Bakanlık himayesinde koruma altına alınan çocukların giyim ihtiyaçlarını bir yıl boyunca karşılamayı üstlenmişti.

DeFacto, bu süreçte Bakanlık bünyesindeki Sevgi Evleri'ne yerleştirilen çocukların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Markanın çocuk ve genç koleksiyonlarında yer alan elbise, tişört, pantolon, ceket gibi ihtiyaç doğrultusunda organize edilen ürünler, Ramazan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramlarına denk gelen zamanlamasıyla çocuklara "çifte bayram duygusu" yaşattı.

Depremin yaralarını sarmak adına toplumun orta ve uzun vadeli ihtiyaçlarına yönelik desteklere imza atan DeFacto, çocuklara yönelik çabalarını sürdürecek.