BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, ofisinin her yer tüm çocukların haklarını savunmaya devam edeceğini belirterek, “Çocuklar, tüm sektörlerde hukuk ve politika yapımında ön planda ve merkezde olmalı - asla sonradan akla gelen bir şey olmamalı. Dünya Çocuk Günü'nde ve bundan sonra daha iyisini yapmalıyız.” dedi.
Hibya Haber AjansıTürk: Ofisim çocukların haklarını savunmaya devam edecektir
New York, 20 Kasım (Hibya) – Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, ofisinin her yer tüm çocukların haklarını savunmaya devam edeceğini bildirdi.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.