WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun

Türkiye ve Mısır arasında Dostluk Denizi-2026 Tatbikatı gerçekleştiriliyor

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye ve Mısır arasında düzenlenen Dostluk Denizi-2026 Tatbikatı’na ilişkin açıklamada bulundu. Mısır’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen tatbikata, Türk Deniz Kuvvetleri unsurları da katılıyor.

Türkiye ve Mısır arasında Dostluk Denizi-2026 Tatbikatı gerçekleştiriliyor
Paylaş:

Tatbikat 9 Kasım’a kadar sürecek

4-9 Kasım 2026 tarihleri arasında Mısır’ın İskenderiye kentinde düzenlenen Dostluk Denizi-2026 Tatbikatı ile iki ülke arasındaki dostluk ve askeri iş birliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```