WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Uraloğlu: ″Boğazın İnci Gerdanlığı, 35 senedir hizmet veriyor″

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün 35 senedir hizmet verdiğini hatırlattı.

Bakan Uraloğlu: ″Boğazın İnci Gerdanlığı, 35 senedir hizmet veriyor″
Paylaş:

Kmprünün dünyanın en büyük çelik asma köprüleri içinde yer aldığını söyleyen Uraloğlu, "Boğazın İnci Gerdanlığı; "Fatih Sultan Mehmet Köprüsü" dünyanın en büyük çelik asma köprüleri içinde yer alan, Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine kavuşturan eser tam otuz beş senedir hizmet veriyor. Görkemli köprülerle kavuşturan; Türkiye hızlanıyor." ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.