Kayseri’deki yerel yönetim hizmetlerinin yürütülmesi noktasında inceleme ve denetimlerini yapan Başkan Büyükkılıç, hem belediyeye ait kuruluşlarda denetimlerde bulunuyor hem de vatandaşlarla buluşuyor. Bu kapsamda ziyaret ettiği KASKİ’nin abone servisinde, vatandaşlarla görüşen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, onlarla sohbet etti ve vatandaşların görüş ve önerilerini yüz yüze dinledi.

Büyükşehir belediyesinin en büyük altyapı kuruluşu olan KASKİ’nin hizmet binasında çalışmaları inceleyen Başkan Büyükkılıç, abone servisindeki vatandaşlar ile görüşerek sohbet etti. 

KASKi’nin abone servisine yaptığı ziyarette vatandaşlarla görüşen Başkan Büyükkılıç, “Kayserili hemşehrilerimiz, vatandaşlarımız şehrini seven, ülkesini seven, duyarlı, hayırsever ve hayırseverlikle anılan, kadirşinas insanlardır. Büyükşehir belediyesi olarak bizler vatandaşlarımızla gurur duyuyor, onlardan memnun olduğumuzu ifade ediyoruz. Bizler de durmadan, gece gündüz demeden bu güzel insanlara hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. İnşallah bu bakımdan onlar da bizden memnundurlar. ” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı