İSTANBUL (AA) - Kuveyt Türk, "Dijital Araç Finansmanı" hizmetiyle müşterilerine uygun kâr oranlarıyla sıfır ve ikince el araç finansmanı desteğinde bulunuyor.

Kuveyt Türk açıklamasına göre, Banka, müşterilerine uygun kâr oranlarıyla finansman kullandırıyor. 2023 yılının başında Türkiye'de bir ilke imza atarak uçtan uca "Dijital Araç Finansmanı" uygulamasını hayata geçiren Kuveyt Türk, yoğun ilgi gören yeni uygulamasıyla müşterilerine Kuveyt Türk Mobil üzerinden hızlı, pratik ve güvenli şekilde 7/24 finansman kullanma hizmeti sunuyor.

Kuveyt Türk müşterisi olmayanlar, uzaktan görüntülü görüşmeyle kısa sürede hesap açtırarak aynı gün içinde finansman başvurusunda bulunabiliyor. Kuveyt Türk Mobil’den yapılan Dijital Araç Finansmanı işlemleri aynı gün içinde tamamlanıyor.

-"Finansman süreci Kuveyt Türk Mobil'den tamamlanabiliyor

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmesine yer verilen Kuveyt Türk Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral, "Müşterilerimizin sıfır ve ikinci el araç alımlarına destek olmak amacıyla düzenlediğimiz araç finansmanı kampanyası, avantajlı kâr oranıyla sektörde ilk sırada yer alıyor. 2023’ün başında hayata geçirdiğimiz uçtan uca Dijital Araç Finansmanı hizmetimiz, sektörde ilk ve tek olmasıyla öne çıkıyor ve yoğun ilgi görüyor."iİfadelerini kullandı.

Mehmet Oral, müşterilerin, Kuveyt Türk Mobil üzerinden pratik ve güvenli şekilde araç finansmanı başvurusu yapabildiğini ve tüm süreçleri buradan tamamlayabildiğini belirterek şunları kaydetti:

"Müşterilerimiz, işlemler sırasında dijital asistan Selim'den destek alabildiği gibi ihtiyaç duyduğu her an sorularına cevap bulabileceği finansman asistanına da sesli görüşmeyle bağlanabiliyor. Gerekli şartların yerine getirilmesi durumunda işlemler aynı gün içinde tamamlanabiliyor. Böylece müşterilerimiz fiziki şubeye hiç uğramadan yeni araçlarına en kısa sürede sahip olabiliyor. Henüz müşterimiz olmayanlar ise görüntülü görüşmeyle kısa sürede hesap açtırarak Kuveyt Türk Mobil'den başvuru işlemlerini kolayca tamamlayabiliyor."