WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Moldova Cumhurbaşkanı Sandu, Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı saldırıları kınadı

Moldova Cumhurbaşkanı Maia Sandu, Rusya'nın Ukrayna şehirlerine yönelik saldırılarının ölüm ve yıkıma neden olmaya devam ettiğini belirterek kınadı.

Moldova Cumhurbaşkanı Sandu, Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı saldırıları kınadı
Paylaş:

Moldova Cumhurbaşkanı Sandu, 2024 yılı başlarken Rusya'nın Ukrayna şehirlerine yönelik saldırılarının ölüm ve yıkıma neden olmaya devam ettiğini belirterek "Moldova bu saldırganlığı şiddetle kınıyor ve Ukrayna'nın yanında duruyor. Ukraynalıların egemenliklerini ve halklarını savunmaları için kesintisiz uluslararası destek hayati önem taşıyor." ifadelerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Beşiktaş'ta yönetim kurulu üyesi ataması

Akışın sonuna geldiniz.