Eskişehir Şehir Tiyatrolarının yeni sezonda sahnelemeye başladığı Sermet Çağan’ın kaleme aldığı, Murat Karasu’nun yönettiği “Ayak Bacak Fabrikası” adlı oyunu İstanbul Şehir Tiyatrosu Harbiye Muhsin Ertuğrul sahnesinde İstanbul seyircisi ile buluştu.

Dekor tasarımını Devlet Tiyatrosunun usta tasarımcısı Ethem Özbora’nın, kostüm tasarımını Tülay Kale’nin, ışık tasarımını Mustafa Kala’nın ve hareket düzenini Filiz Sızanlı’nın gerçekleştirdiği oyunun müzikleri ise Orhan Enes Kuzu’nun imzasını taşıyor. Oyunda Şehir Tiyatroları sanatçıları, Ali Eyidoğan, Hakkı Kuş, Ecren Can Serim, Korel Cezayirli, Zafer Ergül, Başak Boran Oksal, Mustafa Kılıkçı, Özlem Boyacı, Serhat Onbul, Nigar Berktin, Ceyda Çınar Onbul, Onur Birgi, Ahmet Barut, Kutan Gökkaya, Sinan Aktezcan ve Emel Alnady rol alıyor.

Tiyatro dünyasından birçok oyuncu ve sanatçının da izlediği, başarılı turnesi ile İstanbul’da göz dolduran Eskişehir Şehir Tiyatroları, Ayak Bacak Fabrikası ve Macbeth başta olmak üzere oyunları ile İstanbul’a daha sık turne yapması konusunda ısrarlı davetler aldı.

Hibya Haber Ajansı