WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Sybiha: Avrupa, Rusya'yı kanlı enerji gelirlerinden mahrum bırakmalıdır

Kiev, 15 Ekim (Hibya) - Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, Avrupa ve Rusya ilişkisi hakkında açıklama yaptı.

Sybiha: Avrupa, Rusya'yı kanlı enerji gelirlerinden mahrum bırakmalıdır
Paylaş:

Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, Rusya'nın Avrupa için varoluşsal bir tehdit oluşturduğunu ancak Avrupa'ya ve Avrupa sularından enerji ihracatından milyarlar kazanmaya devam ettiğini vurguladı.

Sybiha, "Bu kazançları, Ukrayna'ya karşı saldırganlığı ve Euro-Atlantik güvenliğini finanse etmek için kullanıyor. Avrupa, Rusya'yı kanlı enerji gelirlerinden mahrum bırakabilir ve bırakmalıdır" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Karabük'te narkotik baskını yapıldı

Akışın sonuna geldiniz.