Mizah ve eğlence odaklı dijital varlıklar olarak ortaya çıkan meme coin’ler; ünlü bir kişi, internet fenomeni ya da topluluk etrafında oluşturulan token’lar olarak öne çıkıyor. meme coin projeleri geliştiren Bitci Borsa, Türkiye’nin ilk meme coin’i AlienB Token’dan sonra Baby AlienB Token’ı listeliyor. Kullanıcılar tarafından yoğun ilgi gören AlienB Token, arz fiyatının tam 16 kat üstüne çıkarak değer kazanmaya devam ediyor. 

Varoluş fikri topluluk merkezli bir yaklaşıma dayanan dijital varlık Baby AlienB Token, topluluktan gelen güçle büyümeyi amaçlıyor. Bu token’ın, özel bir çekirdek ekip tarafından değil, kripto ekosisteminde topluluğun talepleri, yönetimi ve kararları doğrultusunda hareket etmesi planlanıyor. 

Listeleme tarihi 27 Kasım 15:00 olarak belirlenen Baby AlienB Token, kilitli ve kilitsiz olmak üzere iki ayrı şekilde arz edildi. Token’ın kilitli arzı 23 Kasım, kilitsiz arzı ise 24 Kasım saat 15’te yapıldı. Baby AlienB Token’ın kilitli satış arz fiyatı 0,00010 TRY olarak belirlenirken, kilitsiz satış arz fiyatı 0,00012 TRY oldu. Toplamda 20 milyar üretilen Baby AlienB Token’ın kilitli satış sürecinde kilidin yalnızca yüzde 25’i açılırken, kilitsiz satış sürecinde ise yüzde 100’ü açıldı.

Hibya Haber Ajansı