MGM'den yapılan açıklamaya göre, Batı Karadeniz’de halen kuvvetli şekilde esmekte olan rüzgarın, akşam saatlerinden itibaren doğusunda, yarın akşam saatlerinden itibaren batısında güney ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, çarşamba günü öğle saatlerinde batısı ile akşam saatlerinde doğusunda etkisini azaltması bekleniyor.

Marmara'da rüzgarın, yarın akşam saatlerinden itibaren güney ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, çarşamba günü akşam saatlerinden sonra etkisini azaltması öngörülüyor.

Kuzey Ege'de rüzgarın, yarın öğle saatlerinden sonra güney ve güneydoğudan, akşam saatlerinden itibaren güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, çarşamba günü öğle saatlerinde kuzeyi ile akşam saatlerinde güneyinde etkisini azaltması bekleniyor.

Güney Ege'de rüzgarın, yarın öğle saatlerinden itibaren güneyli yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, çarşamba günü sabah saatlerinde güneyi ile akşam saatlerinde kuzeyinde etkisini azaltması öngörülüyor.

Hibya Haber Ajansı